marți, 8 aprilie 2014

Alegeri europarlamentare 2014

In vederea numirii presedintilor/loctiitorilor  de sectii de votare, pentru alegerile parlamentare din  mai 2014 ,asteptam cererile dv. insotite de 2 copii CI pana la data de 15 aprilie 2014.

Persoana contact: Miruna Asandulesei
tel: 0721 096 507






Text extras din: Hotărâre nr. 103/2014 - Hotărârea nr. 103/2014 pentru aprobarea bugetului şi a structurii cheltuielilor necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2014

 (5) Presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare si loctiitorii acestora beneficiaza de o indemnizatie de 85 de lei pe zi de activitate, dar nu mai mult de 5 zile. Ceilalti membri ai birourilor electorale ale sectiilor de votare beneficiaza de o indemnizatie de 65 de lei pe zi de activitate, dar nu mai mult de 3 zile. 


Text extras din: Hotărâre nr. 103/2014 - Hotărârea nr. 103/2014 pentru aprobarea bugetului şi a structurii cheltuielilor necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2014
 (8) Membrilor birourilor electorale ale sectiilor de votare si personalului Ministerului Afacerilor Interne care aplica masuri de mentinere si asigurare a ordinii si linistii publice sau care este în misiune de paza la aceste birouri, li se asigura în ziua votarii 10 lei de persoana pentru bauturi racoritoare, cafea si gustari.
   (9) Plata indemnizatiilor prevazute la alin. (2)-(5) se face pe baza listelor de prezenta avizate de presedintii birourilor electorale.
   (10) Veniturile din indemnizatiile prevazute la alin. (2)-(5) se impoziteaza conform prevederilor legale în vigoare.
   (11) Prin zi de activitate se întelege munca desfasurata pe parcursul unei zile calendaristice, indiferent de numarul de ore prestate, dar nu mai putin de 6 ore pe zi.
   (12) Pe lânga drepturile prevazute la alin. (2)-(8), membrii birourilor electorale care domiciliaza în alte localitati beneficiaza de indemnizatia de delegare, precum si de decontarea cheltuielilor de transport si cazare, potrivit reglementarilor în vigoare care stabilesc aceste drepturi pentru personalul din institutiile publice.
   (13) Plata indemnizatiilor prevazute la alin. (4), (5) si (12) si a cheltuielilor de protocol prevazute la alin. (7) si (8) se asigura din bugetele institutiilor prefectului, iar pentru biroul electoral pentru sectiile de votare din strainatate si pentru sectiile de votare din strainatate plata indemnizatiilor si a cheltuielilor de protocol se asigura din bugetul Ministerului Afacerilor Externe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati aici: