vineri, 17 mai 2013

Seminar juridic



NEWS TRAINING organizeaza seminarul  juridic cu tema: NOUTATI   MAJORE IN  PROCEDURA  CIVILA, la Piatra Neamt, in data de 5 iunie 2013.


Principalele aspecte abordate:
  • Drept tranzitoriu. Legea aplicabila proceselor, cererilor si executarilor silite in curs de soluţionare la data intrarii in vigoare a Noului Cod de procedura civila.
  • Reguli de competenta stabilite prin Noul cod de procedura civila. Precizari privind determinarea competentei materiale dupa criteriul valoric.
  • Pregatirea primului termen de judecata. Diligente in sarcina consilierului juridic.
  • Noutati in privinta modului de determinare a cadrului procesual. Institutia interventiei fortate, din oficiu, a tertilor in procesul civil.
  • Noutati in materia apelului si a recursului.
  • Ordonanta de plata, procedura rapida de recuperare a debitelor, ca substitut al actualei ordonante de plata si al somatiei de plata.
  • Noutati in executarea silita. Complicatii si simplificari fata de cadrul legal actual.
Pentru eficientizarea discutiilor, pentru o abordare cat mai pragmatica a temei, va rugam sa transmiteti intrebarile dumneavoastra legate de tema abordata pe adresa de e-mail: news_training@yahoo.com 
Pentru informaţii suplimentare: 0721.331.667, 0330.112.227
 
Seminarul va fi sustinut de lector Bogdan DUMITRACHE - Formator la Institutul National al Magistraturii, membru al Comisiei de redactare a Noului Cod Civil si al Comisiei de redactare a Legii de punere in aplicare a Noului Cod Civil.

Taxa de instruire – 310  lei/participant.
Locatie: sediul Consiliului Judetean Neamt, Str. Alexandru cel Bun nr. 27, Piatra Neamt

Participantii vor beneficia de suport de curs si la sfarsitul seminarului va exista o sesiune de intrebari adresate lectorului cu privire la Codul Civil si Codul de procedura Civila.
Inscrierile se fac, in limita locurilor disponibile, pana la data de 24.05.2013, in baza formularului anexat însotit de dovada platii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati aici: