marți, 19 martie 2013

Anunt Invatamant Profesional

Marti, 26.03.2013, incepand cu orele 16.30 va asteptam la Tribunalul Judetean Neamt de pe bdul. Republicii nr. 2 pentru o noua sedinta de invatamant profesional.

2 comentarii:

  1. dragi consilieri juridici ! am crezut initial ca aceasta pagina este exclusiv a noastra... dar am constatat ca in momenul in care o accesez d-nul Avocat Ion Ionescu ma invita sa ma reprezinte si sa imi dea consultanta juridica. il asigur pe d-nul avocat ca in momentul in care voi avea nevoie de serviciile dumnealui il voi contacta in mod sigur. semnat un consilier juridic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumim pentru interesul acordat. Dorim pe aceasta cale sa va anuntam ca blogul Colegiului Consilierilor Juridici Neamt este inscris in programul Google AdSense. Astfel apar diverse anunturi pe pagina in trei locuri specifice cu un continut variabil.

      Tehnologia Google utilizează factori precum analiza cuvintelor cheie, frecvenţa cuvintelor, dimensiunea fontului şi structura generală de linkuri a site-ului, pentru a afla la ce se referă o pagină web şi pentru a crea o corespondenţă precisă între aceasta şi anunţurile Google.

      Publicitatea pe bază de categorii de interese permite agenţilor de publicitate să ajungă la utilizatori pe baza intereselor acestora şi a criteriilor demografice (de ex., „pasionaţi de sport”) şi să afişeze anunţuri pe baza interacţiunilor anterioare ale utilizatorilor, cum ar fi accesările site-urilor agenţilor de publicitate.

      P.S. Pregatim un articol cu informatii auto si atunci veti observa aparitia reclamelor la masini.

      Ștergere

Comentati aici: